God, Adonai, Allah

Ik hoop dat dit boek alle scholieren eens onder ogen komt - Bisschop Muskens Concreet, toegankelijk en prikkelend - Marleen Barth (voorzitter Onderwijsbond CNV)

Boek in de klas | Bestelling Werkwijzer

Werkwijzer bij God Adonai Allah 

Deze werkwijzer is ter aanvulling van het boek God Adonai Allah. Dat boek geeft antwoorden op honderd vragen over jodendom, christendom en islam. Hoewel het jodendom in de samenleving minder aanwezig is dan het christendom en de islam, is ervoor gekozen ook deze godsdienst te behandelen. Het christendom en de islam zijn immers voortgekomen uit het jodendom. Bovendien zijn Nederland en België landen waar van oudsher joden wonen.

Omdat het boek praktische onderwerpen als geloofspraktijk, feestdagen en symbolen bespreekt, is het zeer geschikt om in de klas te gebruiken.

Dit boekje bevat:
Een keuzewijzer om tot een keuze van de werkvormen te komen. Negen werkvormen die verschillende manieren beschrijven om met het boek God Adonai Allah te werken.
En een aanbod van begeleiding en ondersteuning die de landelijke centra voor identiteitsbegeleiding in Nederland je kunnen bieden bij het werken met God Adonai Allah

De schrijvers van de werkvormen zijn identiteitsbegeleider bij landelijke centra voor identiteitsbegeleiding of oud-catecheet.

Gebrocheerd
Formaat: 19 x 19 cm.
Omvang: 40 blz.

ISBN: 978 906173 0880
Prijs: € 2.50
Bestel dit artikel
Filmpje
Filmpje